Oudejaarsconferences 2014: Youp van ‘t Hek & Guido Weijers

Youp van 't Hek

foto Bob Bronshoff (bron: youp.nl)

Op oudejaarsavond 31 december 2014 zullen er twee Oudejaarsconferences te zien zijn op TV. Net als elk jaar is de oudejaarsconference een mooie terugblik over het afgelopen jaar. Er is afgelopen jaar weer veel gebeurd en vooral ook veel trieste dingen, zoals de ramp met de MH17 en de monstertruck-ramp. Hoe krijg je dan mensen aan het lachen?

Youp van ‘t Hek – Wat is de vraag?

De Nederlandse omroep heeft dit jaar Youp van ‘t Hek weer gevraagd. Hij verzorgd de oudejaarsconference op NL1. Vanuit de¬†Stadsschouwburg Oosterpoort in Groningen doet hij de show “Wat is de vraag?” met een altijd Youp-kenmerkende terugblik over hoogte en diepte punten van afgelopen jaar. Youp gaf zelf te kennen dat hij dit jaar niet (of minder?) zal vloeken tijdens zijn show. “Dat is er door de jaren heen per ongeluk ingeslopen, maar ik zal het echt niet meer doen.”

‘Youp van ‘t Hek – Wat is de vraag?’ is te zien op Nederland 1 om 22:40 uur.

Guido Weijers – Oudejaarsconference 2014

Guido_Weijers__Oudejaarsconference_2014_2Voor het eerst is Guido Weijers ze zien bij RTL4, waar voor het eerst een oudejaarsconference te zien is! Voorgaande jaren was Guido het oudejaarsconference-boegbeeld van SBS6. De Brabander is net als Youp een ervaren rot. Vijf keer sloot hij het jaar af bij SBS 6 en in 2012 bij de KRO.

“Ik wil mensen verwonderen, verbazen en natuurlijk heel hard laten lachen.” Op zijn website kondigt hij spektakel aan. “Het wordt een avond vol verbaal vuurwerk, niet geschikt voor korte lontjes.”

‘Guido Weijers – Oudejaarsconference 2014′ is te zien op RTL4 om 20:30 uur.

Vond je het leuk? Deel deze pagina ook met anderen:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • LinkedIn
  • email
  • RSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>