Beau van Ervens Dorens flipt tegen Ruud de Wild

Beau van Ervens Dorens flipt tegen Ruud de Wild

In de radioshow van Ruud de Wild test Beau van Erven Dorens wekelijks zijn nieuwe grappen voor de Oudejaarsconference bij SBS 6. Woensdag 14 december vernam Beau dat Ruud kritisch had gereageerd op zijn grappen. Beau noemde Ruud een ‘oplichter’ en ‘matennaaier’ en zei dat hij hem een ‘tand uit zijn bek’ wilde slaan.

Ruud reageert laconiek en zegt: “ik mag mijn mening geven. En als ik dat doe op de radio, kan al helemaal geen sprake zijn van ‘matennaaien’. Ik heb toch niets achter zijn rug om gezegd?”

“Hij mag best kritisch zijn, maar doe dat dan waar ik bij ben”, vindt Beau. “Anders is het zo ongepast. Ik heb geen moeite met eerlijkheid, wel met achter mijn rug om iets doen”, zegt hij tegen De Telegraaf.

De presentator moet van De Wild met iets beters komen dan ‘handje schudden en zand erover’. “Ga met niet lopen bedreigen”. Beau is achteraf niet trots op zijn woorden. “Maar als je mij wilt weghonen, doe dat dan recht in mijn gezicht. Zo’n conference is al zwaar genoeg”.

Beluister hier het fragment terug

Wij zijn benieuwd wat jullie hiervan vinden. Was het ongepast van Ruud de Wild of reageert Beau van Erven Dorens onredelijk?

Vond je het leuk? Deel deze pagina ook met anderen:
  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • LinkedIn
  • email
  • RSS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>