Beau van Erven Dorens biedt excuses Ruud de Wild aan

Beau biedt excuses aan voor gedrag

Beau van Erven Dorens heeft donderdagochtend bij Edwin Evers zijn excuses aangeboden voor zijn overschreeuwde reactie naar Ruud de Wild. Woensdag was Beau woest in de uitzending op Radio 538 toen Ruud hem opbelde. Beau is momenteel bezig met de voorbereidingen van zijn oudejaarsconference en Ruud stak hier, zonder Beau’s medeweten, nogal de draak mee. “Ik bied inderdaad mijn excuses aan voor mijn overschreeuwde gedrag, maar ik vind het nog steeds onaardig dat Ruud mij zo behandelt,” aldus Beau.

Ruud de Wild reageert in De Telegraaf op het hele incident. “Ik heb geen idee wat er nou aan de hand was. Ik mag mijn mening geven. Dat hij niet blij is, mag. Maar dat hij vervolgens zegt de eerstvolgende keer dat hij me ziet een tand uit mijn smoel te slaan… Daarop ga ik niet eens in! Geweld is voor domme mensen. Mij bedreigen slaat nergens op,” aldus Ruud.

Beau zal overigens deze maand in verschillende theaters door het hele land try-outs doen. De opnames voor de Oudejaarsconference vinden plaats op 28 december in theater La Bonbonnière in Maastricht. Er zijn nog kaarten te bestellen. De Oudejaarsconference wordt op 31 december uitgezonden op SBS 6.

Vond je het leuk? Deel deze pagina ook met anderen:
 • Facebook
 • Twitter
 • Tumblr
 • LinkedIn
 • email
 • RSS

Een gedachte over “Beau biedt excuses aan voor gedrag

 1. Michael

  Beau van Erven Dorens: is de tv-slet van de eeuw. Echt, wat een halve gare mongool is dat..! Ik hoop dat hij flink afgaat met zijn oudejaarsconfernce

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>